Podrška Zoranu Milanoviću u drugom krugu izbora

Aktualno 3. siječnja 2020

Drugi krug predsjedničkih izbora

Čelnici riječkog SDP-a, IDS-a, PGS-a, HSU-a, HSS-a, Hrvatskih laburista i Liste za Rijeku pozvali su sve građane Rijeke i Primorsko-goranske županije da izađu na drugi krug predsjedničkih izbora 5. siječnja 2020. godine i da podrže Zorana Milanovića kao kandidata moderne, otvorene i tolerantne Hrvatske.

Uvertira za parlamentarne izbore

“U prvom krugu u Rijeci je dobio 42 posto, ali za konačan pozitivan rezultat neophodno je da još više ljudi izađe na izbore i da zaokruže kandidata pod rednim brojem jedan. Ustavne ovlasti predsjednika nisu velike – sukreiranje vanjske politike i davanje mandata premijeru. Uvjereni smo da je ovo uvertira za parlamentarne izbore i da će i u jednom i u drugom slučaju pobijediti građanska Hrvatska.”, izjavio je predsjednik Gradske organizacije SDP Rijeke Marko Filipović.

Vrijeme je za promjenu smjera

“Građani Hrvatske mogu birati između Hrvatske kakva je sada i s kakvom se nitko normalan ne slaže i Hrvatske koja će biti tolerantna, građanska. Vrijeme za promjenu smjera, za predsjednika koji će se slikati u Bijeloj kući, a ne ispred ograde Bijele kuće. Građani cijene ljude sa stavom, čak i onda ako se s njim ne slažu, i zato će Milanović pobijediti. Rijeka je svoje rekla u prvom krugu i nadam se da će u drugom krugu izlaznost biti još veća.”, rekao je član Predsjedništva Gradske organizacije SDP Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel.

Poveznica na Facebook vijest

S. M.