Humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”

Aktualno 4. travnja 2013

Fond Zaklade Ana Rukavina

U subotu 6. travnja 2013. Gradska organizacija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Rijeka organizirala je humanitarnu akciju “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” za fond Zaklade Ana Rukavina.

“Omiljeni cvijet Ane Rukavine” naziv je akcije prodaje tulipana, najdražeg cvijeta Ane Rukavine, koju danas diljem Hrvatske provode organizacije Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a. Riječki je SDP otkupio 2000 tulipana koje su članice Foruma žena danas na Korzu dijelile sugrađanima. Uz iznos za te tulipane, zaprimani su i novčani prilozi sugrađana, a cjelokupni će prihod ići u fond Zaklade “Ana Rukavina” – rekla je predsjednica riječkog Socijaldemokratkog foruma žena SDP-a Ivana Jurčić.

Akciju su podržali i aktivno se ukjučili riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, obnašatelj dužnosti župana Primorsko-goranske županije Vidoje Vujić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić Bukovac, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke Ankica Perhat, te saborski zastupnici Ana Komparić Devčić i Luka Denona, ali i brojni drugi SDP-ovci i sugrađani.

Akcija se simbolično održala i njome se obilježio Svjetski dan zdravlja.

Poveznica na Facebook vijest: https://www.facebook.com/sdprijeka/posts/319093768216277?__xts__%5B0%5D=68.ARC-sOvKpppBPamQywXUNWHBzW2cdj6dtOqtTr5xWq0LD_mM9k2rO630Opjh6WKrjXQLmiEsKh0O4NNLPojnHbJ1nqjAwKDvPhoOJFzdRQVSbNih7kGdiV_gh8Hkaq1iYRmZJXg&__tn__=-R

D. V.