Održana humanitarna akcija kluba vijećnika SDP-SDSS-HL za nastradale u potresu

Aktualno 12. siječnja 2021

Humanitarna akcija u organizaciji Kluba vijećnika SDP-SDSS-HL

Dana 11. siječnja 2021. godine održala se humanitarna akcija u organizaciji Kluba vijećnika SDP-SDSS-HL za nastradale u potresu na Baniji. Sve donacije prikupljane su u Informativnom centru Grada Rijeke – Ri Infu.

Kako je u ime inicijatora naglasila predsjednica SDP-ovog kluba vijećnika Sandra Krpan, premda su i drugi gradski vijećnici već pokrenuli brojne akcije u kojima volontiraju i samozatajno rade i pomažu potrebitima, ovom akcijom se htjelo pokazati solidarnost i zajedništvo u teškim trenucima koji su pogodili našu zemlju. Treba svakako podsjetiti da je Grad Rijeka, zajedno sa komunalnim i trgovačkim društvima osigurao 800 tisuća kuna financijske pomoći gradovima Petrinji, Glini i Sisku.

U ovoj akciji prikupljali su se bezreceptni lijekovi, sterilne gaze/komprese/flasteri, radne rukavice, lampe i baterije, kabanice, pelene, papirnati ručnici, posude za hranu za jednokratnu upotrebu, maske i dezinfekcijska sredstva, odnosno sve ono što su vijećnici putem medija i društvenih mreža saznali da je potrebno ovih dana.

Iz Kluba vijećnika SDP-a – SDSS i HL zahvaljuju svim vijećnicima koji su se odazvali i sudjelovali u akciji, a prikupljena donacija bit će dostavljena Crvenom križu.

Poveznica na Facebook objavu

S. M.