Motivacijski skup Zorana Milanovića u HKD-u

Aktualno 13. prosinca 2019

Motivacijski skup Zorana Milanovića

Dana 12. prosinca 2019. godine predsjednik Gradske organizacije SDP Rijeke Marko Filipović i koordinator izborne kampanje Zorana Milanovića za Primorsko-goransku županiju, saborski zastupnik Željko Jovanović, održali su tiskovnu konferenciju na kojoj su pozvali građane na motivacijski skup Zorana Milanovića koji će se održati u subotu 14. prosinca s početkom u 11 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Zoran Milanović donosi modernu i budućnosti okrenutu državu

“Nasuprot vraćanju u ne tako sjajnu prošlost koju nude spomenuti kandidati HDZ-a Grabar Kitarović i Škoro, s druge strane Zoran Milanović donosi modernu, budućnosti okrenutu državu. Državu u kojoj nečija nacionalna ili vjerska pripadnost, seksualna orijentacija ili način oblačenja nisu i ne mogu biti mjerilo ispravnosti, u kojoj se manjine i većinski narod uvažavaju i nadopunjuju, u kojoj se poštuju sva demokratska i moderna europska načela, u konačnici državu kojoj je prioritet bolji život sviju, a ne nadmetanje u veličanju Tuđmana i brojanje krvnih zrnaca. Stoga, još jednom pozivam sve birače da svoj glas daju Zoranu Milanoviću jer sve ostalo veliki je korak unatrag.”, zaključio je predsjednik GO SDP Rijeke Marko Filipović.

Potpuno normalni predizborni skup

Koordinator izborne kampanje za PGŽ Željko Jovanović dodao je: ”Predsjednica koja pjeva i pjevač koji bi htio biti predsjednik pokazuju da su kandidati podijeljenog HDZ i svojim istupima i unutarstranačkim ratovima ubijaju i normalnu predizbornu utrku. Zato i ponovo pozivamo sve kojima je dosta lažnih vijesti, grča na licu i dvostruke HDZ-ove demagogije da 14. 12. u 11.00 sati dođu u Rijeku u HKD na Sušaku na nešto potpuno drugačije, na jedan potpuno normalni predizborni skup Zorana Milanovića. Da čuju, vide i osjete optimizam, snagu i dobru volju predsjednika s karakterom i svih koji žele bolju i normalnu Hrvatsku.”

Vraćanje digniteta predsjedničkoj funkciji

“Predsjednica previše pjeva pa ne čuje programske smjernice Zorana Milanovića koje komunicira na svim skupovima i susretima s građanina: moderna Hrvatska, neovisno pravosudje, pravo žena na izbor, zaštita ljudskih prava, vanjska politika sa stavom i zelena ekonomija. Dakle, sasvim dovoljno tema za sučeljavanje od kojeg je KGK kukavički pobjegla i time pokazala koliko cijeni građane. Pozivamo sve da izadju na izbore i izaberu Zorana Milanovića koji će vratiti dignitet predsjedničkoj funkciji, on je jedino rješenje da Hrvatska ne ode u mrak desnog populizma i ekstremne desnice.”

Poveznica na Facebook vijest

S. M.