Održan skup Restart koalicije u Rijeci

Aktualno 24. lipnja 2020

Restart koalicija u Rijeci

Restart koalicija u Rijeci održala je predizborni skup u utorak 23. lipnja 2020. godine s početkom u 19 sati na Trgu 128. brigade. Skupu su se obratili predsjednik SDP Hrvatske Davor Bernardić, potpredsjednik SDP Hrvatske Zlatko Komadina, predsjednik Gradske organizacije SDP Rijeke Marko Filipović te predstavnici koalicijskih partnera Silvano Hrelja (HSU), Anka Mrak Taritaš (GLAS), Goran Aleksić (SNAGA) i Darijo Vasilić (PGS), a predstavili su se i kandidati s liste za 8. izbornu jedinicu, među kojima i riječki kandidati Erik Fabijanić, Željko Jovanović i Vojko Obersnel.

Na samome predstavljanju istaknulo se da je Rijeka najtransparentniji grad i kao takav primjer drugim gradovima i cijeloj Hrvatskoj. Pokazalo se da su sredine u kojima je SDP na vlasti uspješnije, građani imaju veće plaće i manje se iseljavaju.

Jasno je da građani žele promjene, Hrvatsku koja je moderna, uključiva i tolerantna te će Restart koalicija nakon pobjede na izborima uspješne modele obnašanja vlasti na lokalnoj razini primjeniti i na razini države.

Zahvaljujemo se na podršci i izađite na izbore u nedjelju 5. srpnja!

Poveznica na Facebook objavu

S. M.