Uručena donacija namirnica Socijalnoj samoposluzi

Aktualno 23. prosinca 2020

Donacija namirnica Socijalnoj samoposluzi

U srijedu 23. prosinca 2020. godine u 11 sati uručena je donacija namirnica Socijalnoj samoposluzi “Kruh Sv. Elizabete” (Brajda 7, Rijeka) u vrijednosti 10 tisuća kuna, što Gradska organizacija SDP Rijeke već cijeli niz godina tradicionalno organizira.

Delegaciju Gradske organizacije SDP Rijeke predvodio je predsjednik Marko Filipović koji je tom prilikom ujedno pozivamo i sve članove i simpatizere SDP-a da se i osobno ove godine odluče na pomoć organizacijama koje brinu o ljudima u potrebi.

Živimo u vremenu koje je za mnoge naše sugrađane teško i u kojem se mnoge obitelji susreću s problemom siromaštva ili životom na granici siromaštva. Solidarnost je zato potrebnija no ikada, a ljudska ruka pomoći i suosjećanja važnija je od sjaja i raskoši blagdana.

Ovim činom želja nam je potaknuti i druge da osjećaj svečanosti i obiteljskog zajedništva, koji je u ovo blagdansko vrijeme snažno prisutan u svima, prošire i dalje, njeguju i u budućnosti, i to prema mnogim onim ljudima koji im nisu osobno poznati, ljudima koje mogu dirnuti svojom pažnjom i kojima mogu pomoći da barem ove blagdanske dane, a onda i dane koji slijede, provedu u toplini i sigurnosti.

Stoga, ova donacija Socijalnoj samoposluzi čin je pomaganja, ali i pokušaj skretanja pažnje na važnost zajedništva, uzajamnosti i empatije.

Poveznica na Facebook objavu

S. M.