Održana završna tiskovna konferencija Restart koalicije

Aktualno 3. srpnja 2020

Kandidati Restart koalicije održali završnu tiskovnu konferenciju

Kandidati Restart koalicije za 8. izbornu jedinicu održali su završnu tiskovnu konferenciju na riječkome Korzu. Za sam kraj naglasili su važnost izlaska na izbore u što većem broju, te su pritom pozvali građane da paze na svoje zdravlje i poštuju epidemiološke mjere.

Erik Fabijanić (SDP) – Hitno nam je potrebna korjenita promjena

“Izbor je jednostavan: Imamo izbor želimo li Hrvatsku korupcije, lopovluka, fašizama i onu koja nas vraća u crnu prošlost na čelu s HDZ – Škoro ili slobodnu Hrvatsku bez korupcije, bez diskriminacije, bez lopovluka na čelu s RESTART koalicijom.”, rekao je Erik Fabijanić, nositelj liste Restart koalicije za 8. izbornu jedinicu. Fabijanić je pozvao birače da glasaju mudro i da ne bacaju uzaludno svoj glas na one koji nemaju snage promijeniti stanje u državi.

Tulio Demetlika (IDS) – rezultati koje imaju Istra i Kvarner pokazuju da možemo i znamo

“Uvijek smo bili korak ispred i često nam govore iz ostatka zemlje da su Istra, Rijeka i Kvarner svijet za sebe, gdje osim uspjeha u turizmu, poljoprivredi i gospodarstvu njegujemo i vrijednosti – vrijednosti razvijene Europe, tolerancije, suživota i otvorenosti. Kao dvije najrazvijenije županije pokazali smo da znamo i možemo i sigurni smo da to želimo preslikati na ostatak Hrvatske. Vajka naprijed!”, zaključio je Demetlika.

Darijo Vasilić (PGS) – vodit ćemo brigu o zaštiti našega kraja

“Mi ćemo svakako voditi briga o zaštiti Istre, Kvarnera i otoka, o projektima u Istri, Kvarneru s posebnim naglaskom na projekte na otocima. Siguran sam da građanska Hrvatska i birači iz 8. izborne jedinice ne žele zemlju u kojoj će Zekanović biti ministar policije, u kojoj će Hasanbegović biti ministar kulture, Hrvatsku u kojoj će Ćorić i dalje biti ministar zaštite okoliša.”, rekao je Darijo Vaslić.

Željko Jovanović (SDP) – Hrvatska se nalazi na raskrižju, izađite na izbore

“Pred građanima je jedan vrlo važan zadatak! Hrvatska se nalazi na raskrižju. Jedan put vodi u nastavak kriminala, korupcije, nejednakosti, najcrnjeg fašizma i drugi put s RESTART koalicijom vodi u novi početak, put jednakosti, slobode, boljeg zdravstva i obrazovanja. Upravo bi 8. izborna jedinica mogla presuditi i zato građani Rijeke, Kvarnera, otoka, Gorskoga kotara, Istre nemojte ostati doma, izađite na izbore birajte mudro, ne bacajte glasove, jedan glas može presuditi da Hrvatska bude bolja, nego što je bila u zadnje četiri godine!”, naglasio je Željko Jovanović.

Mirela Ahmetović (SDP) – ne dozvolimo HDZ-u da ukrade izbore

Svjedoci smo krize institucija u Hrvatskoj, HDZ je pokrao sve što je mogao pokrasti, ali ne dozvolimo im da ukradu i izbore iako i to pokušavaju! Međutim ne mogu uzeti slobodu hrvatskom narodu da izađu na izbore i da odaberu onoga kome će dati povjerenje da ih vodi naredne četiri godine. Ne dozvolimo im da nam ukradu izbore, izađite i glasajte 5. srpnja i zaokružite listu broj 17. da izvučemo Hrvatsku iz mraka korupcije, iz mraka šovinizma!, istaknula je Mirela Ahmetović.

Eni Šebalj (SDP) – vidljivi rezultati poticaj mladima za ostanak u zemlji

“Upravo vidljivi rezultati mogu biti poticaj našim mladima da ostanu u našoj zemlji koja zaista ima velike potencijale. Mi se moramo boriti za životni standard dostojan 21. stoljeća. Svi moramo biti svjesni da živimo u vrijeme ozbiljne ekonomske krize i zato naši građani moraju ozbiljno razmisliti kojim će političkim smjerom krenuti Hrvatska. Odabir RESTART koalicije znači odabir ozbiljnog programa, realnih obećanja i čiste ruke neuprljane korupcijom.”, rekla je Eni Šebalj.

Vojko Obersnel (SDP) – 5. srpnja održava se akcija spašavanja Hrvatske

“U nedjelju 5. srpnja imamo pravu akciju spašavanja – spašavanje Hrvatske! Ukoliko želimo spasiti Hrvatsku, ukoliko želimo promijeniti smjer kojim Hrvatska ide, ukoliko želimo da Hrvatska bude otvorena, uključiva, moderna europska država za sve svoje građane, u kojima će svi bez obzira na razlike u pogledu političkog opredjeljenja, vjerskog, spolnog ili bilo kojeg drugog imati jednaka prava i biti jednako vrijedan građanin Hrvatske onda 5. srpnja treba izaći na izbore i glasati za listu broj 17, listu RESTART. Promijeni i spasi Hrvatsku!”, zaključio je Obersnel.

IZAĐITE NA IZBORE 5. SRPNJA I PODRŽITE LISTU BROJ 17 ZA RESTART HRVATSKE!

Poveznica na Facebook objavu

S. M.