Gradonačelnik Obersnel objavio ispravak informacije u Novom listu o “borbi” NK Rijeke s gradskom upravom

Aktualno 11. ožujka 2017

NK Rijeka ne vodi nikakvu borbu s Gradom Rijekom

Intervju je vodila novinarka Tihana Tomičić a objavljen je pod naslovom: “Rijeka je spasila hrvatsku ligu od potpunog potonuća u nogometnu močvaru”. U jednom od pitanja upućenih g. Jovanoviću, a govoreći o Nogometnom klubu Rijeka i izgradnji novog stadiona na Kantridi, novinarka kaže da “dugo traje borba vodstva kluba s gradskom upravom” sugerirajući da je Grad Rijeka kočničar u realizaciji projekta stadiona na Kantridi. Budući da ne postoji nikakva “borba” između NK Rijeka i Grada Rijeke oko novog stadiona, gradonačelnik Obersnel uputio je ispravak na taj dio intervjua, ali taj ispravak nikada nije objavljen.

Još jedan u nizu neobjavljenih demantija

“Pošto ovo nije prvi put da Novi list plasira ovu posve netočnu tezu kako je Grad kriv što stadion na Kantridi još nije izrađen, a meni je i ovoga puta uskraćeno pravo na ispravak te netočnosti, ne mogu zaključiti ništa drugo nego da v.d. glavnog urednika Robert Frank na ovaj način želi omraziti Grad Rijeku i mene kao predstavnika Grada svim ljubiteljima NK Rijeke i riječkog nogometa.”

Za više informacija možete posjetiti sljedeću poveznicu: http://www.vojko-obersnel.com/hr/blog/ispravak-informacije-u-novom-listu-o-borbi-nk-rijeke-s-gradskom-upravom