ISO standard 9001:2008 turističkoj zajednici Grada Rijeke – prvoj certificiranoj turističkoj zajednici na području RH

Aktualno 10. rujna 2015

Turistička zajednica Grada Rijeke dobila ISO certifikat

Turistička zajednica grada Rijeke je nakon svih potrebnih predradnji za implementaciju Sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme 9001:2008 uspješno certificirana kao prva i jedina turistička zajednica sustava na području cijele države. Uvedeni ISO 9001:2008 predstavlja još jednu potvrdu aktivnostima koje se provode od strane Turističke zajednice grada Rijeke o kvaliteti i razini usluge koja se pruža članovima, gostima i partnerima.

Svrha uspostave Sustava kvalitete je osiguranje i unapređenje postojeće razine pružanja usluga u skladu sa zahtjevima i očekivanjima članova Turističke zajednice grada Rijeke, turista i zainteresirane javnosti.  

Kontinuitet osiguravanja proizvoda i usluga

Turistička zajednica grada Rijeke će primjenom politike kvalitete, ciljeva kvalitete, rezultata prosudbe, analizom podataka, provedbom popravnih i zaštitnih radnji, upravljanja nesukladnom uslugom (nesukladnosti u procesima realizacije Programa rada) provoditi kontinuirano unapređenje Sustava. Certifikat je izdan na razdoblje od 3 godine nakon čega slijedi recertifikacijski ciklus koji se provodi  po istom principu.

Drugim riječima, provođenjem aktivnosti u skladu s ISO 9001:2008 Turistička zajednica grada Rijeke svojim gostima, članovima, partnerima i javnosti demonstrira sposobnost da kontinuirano osigurava proizvode i usluge koji zadovoljavaju njihove zahtjeve u skladu s važećom zakonskom regulativom i standardima struke i kvalitete.

Za više informacija možete posjetiti sljedeću poveznicu: http://www.rijeka.hr/ISOStandard90012008

S. M.